Menu
by-cosmetics 100% natural cosmetics

#FORHIM pěna na holení


695 Kč
Popis

  • Vůně: teplá, dřevitá, trpká, pryskyřicová, kořeněné a ovocné tóny.
  • Konzistence: hustý krém.
  • Použití: během holení.
  • Jak působí na pleť: zajišťuje pohodlné holení, ulehčuje klouzavý pohyb žiletky, zklidňuje pleť, předchází podráždění pleti a pořezání, potlačuje zánět a pocit přílišného stažení pleti, hydratuje a tonizuje pleť, zásobuje epidermis vitamíny a mikroelementy. Ideální prostředek pro každodenní použití.
  • Složení: voda, kokosový olej, extrakt z listů aloe barbadoského, pšeničný vosk, cetearylový líh, fermentovaný filtrát kořene ředkve seté, kokosové kaprylové triglyceridy, rostlinný glycerin, laurát sacharózy, guarová guma, olej santálového dřeva, olej z pačule obecné, levandulový olej, kopretinový olej, olej ze šalvěje muškátové, karafiátový olej.
  • Hmotnost: 150 g

  • #Forhim – to je nádherné oholení, které by potěšilo i prince z kouzelných orientálních pohádek. Vůně santalového dřeva, pačule a šalvěje nás přenáší do divoké a neporušené přírody, kde šumí bezbřehý oceán, dýchá horkem tropická džungle a k nebi se tyčí ohnivé sopky.

    Krém je jemný a něžný jako dotyk mořského příboje. Zajišťuje ideální klouzání žiletky, předchází podráždění a pořezání.

    Kokosový olej a přírodní šťáva aloe jsou skvělými antiseptickými prostředky, účinně brání pleť během holení. Výtažky z kopretin a karafiátů odstraňují pocit přílišného napětí pletí, hydratují ji a změkčují. Silice urychlují regeneraci tkání, obnovují epidermis, dodávají mu vitamíny, mikroelementy a užitečné mastné kyseliny.

  • Krém naneste na pleť obličeje a rozetřete.
  • Po oholení opláchněte zbytky krému teplou vodou, jemně utřete obličej čistým ručníkem a naneste hydrát po holení #FORHIM.

  • by-cosmetics WaterWater (Aqua)
  • by-cosmetics KokosCocos Nucifera Oil (Kokos): Stejně jako obyvatelé tropů hasí svoji žízeň kokosovým mlékem, tak i Vaše pokožka absorbuje životodárnou vláhu z kokosového oleje. Tento vynikající hydratační přípravek je také antiseptikem. Obsahuje kyselinu laurovou, která se snadno vstřebává a nasycuje buňky vitamíny E a K, cennými kyselinami, polyfenoly, železem a organickou sírou. Tyto složky mají antioxidační, antifungální a antibakteriální účinky, chrání zdraví a mládí pokožky. Aroma kokosové dužiny vytváří atmosféru tepla a optimismu.
  • by-cosmetics Aloe Barbadensis Aloe Barbadensis Leaf Extract: Ve starodávném Egyptě považovali šťávu z Aloe Vera za elixír dlouhověkosti a indické kmeny věřily, že stonky Aloe jsou obydlím pro bohyni zdraví a prosperity. Exotická, ale nenáročná a přizpůsobivá rostlina stále zůstává symbolem dobrého zdraví. Šťáva z Aloe Vera zrychluje regeneraci tkání, zvlhčuje a zjemňuje pokožku, odstraňuje zánět, stimuluje krevní oběh a chrání mládí. Ženy z celého světa „se přátelí“ s Aloe kvůli vlastnostem, které dodávají pokožce zářivý a svěží vzhled, hladkost a dlouhotrvající hydrataci.
  • by-cosmetics Cetearyl Wheat Straw GlycosidesCetearyl Wheat Straw Glycosides (Emulgační vosk z pšeničných stonků): Zlaté pšeničné klasy nás mohou nejen nakrmit, ale i navrátit naší pleti mládí a krásu. Jedním z vědeckých objevů v „zelené kosmetice" je emulgátor nové generace získaný z pšeničných stonků a kokosového oleje. Pšeničný emulgační vosk se vyrábína základě reakce cetearylalkoholu extrahovaného z palmových olejů s cukry získanými ze stonků pšenice. Tato složka neobsahuje konzervační látky a je absolutně zdravotně nezávadná, což potvrzuje certifikát ECOCERT. Jako součást přírodní kosmetiky se tato látka používá k vytváření velmi jemných emulzí, které nezanechávají nepříjemný lepivý pocit. Emulze na bázi emulgačního vosku se liší od obvyklých, typu „olej ve vodě“ nebo „voda v oleji“. Neobsahuje kapky, ale nepřerušované lipidové vrstvy, mezi nimiž je vodní mezivrstva. Molekuly emulze se přirozeně zabudují do lipidové bariéry, chrání a obnovují pleť. Pšeničný vosk v různých kosmetických přípravcích zabraňuje transepidermální ztrátě vody a podporuje přísun vody a účinných látek do pokožky. Ihned po aplikaci zvlhčuje a zjemňuje pleť, vytváří pocit měkkosti a hedvábnosti. Kosmetika s pšeničným voskem je vhodná jak pro citlivou pleť se sklonem k podráždění, tak i pro zralou a vadnoucí pleť.
  • by-cosmetics Cetearyl AlcoholCetearyl Alcohol (Cetearylalkohol): Slovo „alkohol“ ve složení kosmetických přípravků je pro mnohé z nás spojeno s etylalkoholem, bezbarvou kapalinou s ostrým zápachem a velmi agresivním působením. Ne všechny alkoholy jsou ovšem pro pokožku škodlivé. Paradox? Vůbec ne. Slovem „alkoholy“ se v chemii rozumí skupina látek, která má podobnou molekulární strukturu, ale zcela odlišné složení, původ a účinky na lidský organismus. Cetearylalkohol spadá do takzvaných mastných alkoholů a při pokojové teplotě vypadá tak trochu jako včelí vosk. Alkohol, který používáme v naší kosmetice, je neškodný a stoprocentně přírodní produkt rostlinného původu. Získává se hydrolýzou z kokosového oleje. S alkoholickými nápoji nemá cetearylalkohol nic společného! Tento k pokožce přátelský alkohol působí protizánětlivě a má výrazný zvlhčující účinek. V krémech, pleťových vodách a tělových olejích vystupuje jako přírodní emulgátor, který udržuje emulzi ve stabilním stavu, zjemňuje a provzdušňuje její strukturu, a zabraňuje jejímu rozvrstvení. Kromě toho je cetearylalkohol odolný vůči oxidaci, což pomáhá chránit složení výrobku před škodlivým působením kyslíku a denního světla.
  • by-cosmetics Lactobacillus/Radish Root Ferment FiltrateLactobacillus/Radish Root Ferment Filtrate: (Ředkvičky): Během horkých letních dnů je zvlášť příjemné si přímo ze záhonu utrhnout šťavnaté ředkvičky a připravit z nich křupavý a zdravý salát! Věděli jste, že při výrobě ekologické kosmetiky se jako bezpečná alternativa k agresivním syntetickým konzervačním látkám používá fermentovaný filtrát z ředkviček? Tento naprosto přírodní rostlinný přípravek zapsán do Mezinárodní nomenklatury kosmetických přísad (International NomenclatureofCosmeticIngredients, INCI) jako Lactobacillus / RadishRoot Ferment Filtrate je vyráběn fermentací ředkviček mléčným kvašením způsobeným bakteriemi rodu Lactobacillus. Výrobní proces je v podstatě totožný s kvašením zelí nebo kimči. Jakmile se Laktobacily ocitnou ve speciálním živném médiu, začínají produkovat vlastní ochranné antimikrobiální peptidy, bakteriociny, které v důsledku okyselení prostředí zabraňují množení bakterií, kvasinek a plísní v konečném produktu a poskytují široké spektrum antimikrobiální ochrany. Tento přírodní konzervační prostředek má velmi mírný účinek, nevysušuje ani nedráždí, a je vhodný pro citlivou dětskou pokožku.
  • by-cosmetics Caprylic/Capric/Coco GlyceridesCaprylic/Capric/Coco Glycerides (Kaprylové/Kaprinové Coco Glyceridy): Pod tímto složitým chemickým názvem se skrývá zcela přírodní sloučenina získaná z kokosového oleje. Jejími hlavními složkami jsou dvě nasycené mastné kyseliny, kyselina kaprylová a kyselina kaprinová. Tyto kyseliny jsou přírodní antiseptika, které potlačují růst škodlivých mikroorganismů, bakterií a plísní. Silný antioxidační účinek nejen podporuje mladistvý vzhled pokožky, ale také zabraňuje oxidaci a prodlužuje trvanlivost přípravků. Kaprylový glycerid vytváří na povrchu pokožky bariérový film, který snižuje ztrátu vlhkosti, chrání ji před vysycháním, přináší pocit hladkosti a sametovosti. Díky nízké molekulové hmotnosti snadno proniká do pokožky, rychle se vstřebává a nezanechává mastný pocit. Tato pozoruhodná vlastnost pomáhá „transportovat“ do hlubších vrstev epidermis užitečné látky, vitamíny a stopové prvky, které kosmetické výrobky obsahují. Tato složka podporuje výživu a obnovu poškozené pokožky, nasycuje ji kyslíkem, dokonale změkčuje, normalizuje pH a chrání před negativními vlivy okolního prostředí. Kosmetické přípravky s kokosovými glyceridy jsou ideální pro mastnou pleť, protože jsou nekomedogenní, tedy neucpávají póry a nepřispívají tak k vzniku akné. Jemné ochranné vlastnosti a schopnost k odstranění zánětů jsou pro citlivou a problematickou pleť nenahraditelné.
  • by-cosmetics Vegetable GlycerinVegetable Glycerin (Rostlinný glycerin): Rostlinný glycerin se získává z kokosového oleje a nemá nic společného s glycerinem vyrobeným syntetickou cestou. Hypoalergenní, s dobrou pronikavou schopností a velmi důležitou schopností přitahovat vodu zvenčí i při relativně nízké vlhkosti. Používá se ke zvýšení potenciálu hydratačních složek a ke zlepšení penetrace účinných látek do hlubších vrstev pokožky.
  • by-cosmetics Sucrose LaurateSucrose Laurate (Laurát sacharózy): Laurát sacharózy je přírodní emulgátor s hydratačními vlastnostmi. V různých kosmetických přípravcích, např. tělových mlécích nebo tělových olejích, se používá k smíchávání olejové a vodní báze a zabránění rozvrstvení finálního produktu. Laurát sacharózy je zvláště účinný při tzv. „studené“ výrobě kosmetických přípravků, kdy se všechny složky mísí při pokojové teplotě. V naší výrobě používáme právě tuto metodu, která nám umožňuje zachovat přírodní sílu rostlinných složek. Zahřátím by se pak zničily vitamíny, užitečné stopové prvky a aminokyseliny. Tato absolutně neškodná látka je derivátem dvou složek rostlinného původu: třtinového cukru a kyseliny laurové. Třtinový cukr je jedním z nejužitečnějších přírodních cukrů bohatý na vitamíny skupiny B a minerály. Kyselina laurová se ve velkých množstvích vyskytuje v rostlinných olejích, zejména v kokosovém oleji. Tato nasycená mastná kyselina má antimikrobiální a antivirové vlastnosti. Je silným antioxidantem, chrání pokožku před UV-zářením, mrazem a silným větrem a účinně odstraňuje praskliny a malá poranění. Kyselina laurová je mimo jiné hlavní složkou mateřského mléka, která zvyšuje imunitu dětského organismu.
  • by-cosmetics Lactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment FiltrateLactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment Filtrate (Laktobacily/Fermentovaný filtrát z kokosové šťávy): Doušek čerstvé kokosové šťávy během horkého tropického dne, to je opravdový ráj! Kokosová šťáva, osvěžující a něžná jako ranní mořský vánek, okamžitě uhasí žízeň a dodá sílu. Vysokou výživnou hodnotu a tonizační účinky získala kokosová šťáva díky obsahu aminokyselin, vitamínů a minerálů. Ale tím užitečné vlastnosti kokosové šťávy nekončí. Vědci zjistili, že po fermentaci je totiž schopna zachovat čerstvost přírodní kosmetiky. Tento přírodní ochranný prostředek získaný fermentací kokosové šťávy bakteriemi mléčného kvašení Lactobacillus zajišťuje spolehlivou ochranu kosmetických prostředků před růstem kvasinek a plísní. Silné antimikrobiální vlastnosti jsou založeny na kombinaci triglyceridů kyseliny laurové obsažených v kokosu a laktobacilů, které produkují zvláštní látky potlačující růst mikroorganismů. Navíc, jako kosmetická přísada, fermentovaná kokosová šťáva zvlhčuje, normalizuje, vyživuje pokožku a nasycuje ji užitečnými stopovými prvky. Je ideální pro citlivou pleť se sklonem k podráždění, protože její jemné složení nesuší ani nedráždí pokožku.
  • by-cosmetics XanthanXanthan Gum (Xantanová guma): Xantanová guma je přírodní polysacharid získávaný z bakterií Xanthomonas campestris, v nichž se nachází v mezibuněčném prostoru. Používá se jako stabilizátor a zahušťovadlo k dosažení hladké a jemné textury. Xantanová guma je přírodním doplňkem stravy, a proto je považována za bezpečný a hypoalergenní prostředek i pro citlivou pokožku.
  • by-cosmetics SandalwoodSantalum Album Wood Oil (Santalové dřevo): Elegantní luxus santalového oleje udává v tomto orchestru zvláštní tón. Teplé a smyslné aroma Vás ponoří do atmosféry neuspěchaného východu, kde vládne luxus a klid. Santalový olej vyniká nejen nezapomenutelnou vůní, ale i výtečnými kosmetickými vlastnostmi. Omlazuje, osvěžuje, revitalizuje a navrací pleti původní pružnost. Olej účinně odstraňuje povrchové a hluboké vrásky, zvláště kolem očí. Ochablá, unavená, suchá pleť je na seznamu indikací k použití santalového oleje, jež hydratuje a vyživuje. Má také silné antiseptické a proti plísňové účinky, pomáhá odstranit akné a dermatitidu, snižuje zánět, stahuje póry a normalizuje funkci mazových žláz. Díky vysoké antibakteriální účinnosti je schopen zastavit vývoj infekcí, a proto se používá vnitřně i zevně.
  • by-cosmetics PatchouliPogostemon Cablin Oil (Pačule): Již od pradávna vydávají orientální lahůdky jemnou vůni pačule. Tento cenný dar tropické přírody pomáhá v péči o jakýkoli druh pleti. Pačule stimuluje obnovu buněk, vyhlazuje vrásky, zvyšuje pružnost pokožky a zesvětluje menší jizvy. Suchou pleť zjemňuje a vyživuje, unavenou a matnou tonizuje. Pro mastnou pleť je pačule antiseptickým a regeneračním prostředkem, který reguluje funkci mazových žláz, zužuje póry a léčí záněty. Vůně pačule přispívá k tvořivosti a jak se říká, přináší prosperitu.
  • by-cosmetics LavanderLavandula Officinalis Flower Oil (Levandule): Levandulový olej je univerzální antiseptikum, známý od starověku pro své léčebné a harmonizační vlastnosti. Jemný, voňavý levandulový olej osvěžuje, podporuje regeneraci a omlazení, normalizuje metabolické procesy a produkci tuku v pokožce. Tonizuje unavenou pleť a pečuje o pleť poškozenou nebo citlivou. Křehká a okouzlující vůně uklidňuje, pomáhá dosáhnout vnitřní harmonie a přirozené krásy, obnovit zdravý spánek.
  • by-cosmetics ChamomileAnthemis Nobilis Flower Oil (Heřmánek): Ušlechtilý heřmánek římský je zdrojem vzácné protizánětlivé látky, azulenu. Olej ochraňuje pokožku před podrážděním, alergickou reakcí, dermatitidou, kuperózou, akné, popáleninami, poraněními a prasklinami. Podporuje rychlou regeneraci tkání, zmírňuje otok pod očima, změkčuje a hydratuje pokožku. Teplá bylinná vůně heřmánku má příznivý účinek na dýchací systém, zmírňuje bolesti hlavy, léčí nespavost, uklidňuje a uvolňuje.
  • by-cosmetics Calry SageSalvia Sclarea Flower Oil (Clary Sage): Málokteré italské jídlo se obejde bez šalvěje, která zdůrazňuje chuť masových pokrmů a vinných omáček. Z latiny se tento název překládá jako „spása“, protože olej ze šalvěje muškátové je přirozený antiseptik a účinný protizánětlivý prostředek. Šalvějový olej čistí a obnovuje pokožku, reguluje funkci mazových žláz, podporuje regeneraci a zabraňuje vzniku vrásek. Čerstvá ořechově-bylinná vůně šalvěje uvolňuje a uklidňuje, pročišťuje dýchací cesty a usnadňuje dýchání, posiluje imunitní systém.
  • by-cosmetics Clove BudEugenia Caryophyllus Bud Oil (Hřebíčkový olej): Každý gurmán ví, že pokrmy východní i západní kuchyně jsou bez hřebíčku naprosto nemyslitelné. Pokožka má ráda hřebíček kvůli obsahu eugenolu, látky s výraznými antifungálními, analgetickými, antiparazitárními, antioxidačními a dezinfekčními vlastnostmi. Hřebíček je bohatý na mangan, který stimuluje metabolismus a aktivuje enzymy, dále obsahuje vápník, hořčík, fosfor, draslík, sodík, vitamíny A, B, C a omega-3 mastné kyseliny. Díky svým antibakteriálním vlastnostem léčí akné a dermatitidy, odstraňuje kožní záněty a dezinfikuje rány. Vůně hřebíčkového oleje příznivě působí na nervový systém, zmírňuje bolesti hlavy a uklidňuje při stresu a neurózách.
  • Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Eugenol* - z přírodních silic.

  • Skladujte při pokojové teplotě, mimo přímé sluneční záření. Doba použitelnosti – 6 měsíců od data výroby.

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím

×

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím