Menu
by-cosmetics 100% natural cosmetics

Pleťový olej Oil For Face 20+


1055 Kč
Popis

  • Vůně: květinová a skořicová.
  • Konzistence: tekutý olej.
  • Použití: každý večer.
  • Jak působí na pleť: intenzivně vyživuje a nasycuje mikroelementy, obnovuje tonus a vyhlazuje reliéf pleti, zbavuje podráždění a loupání, zklidňuje pleť se sklonem k alergii, upravuje činnost mazových žláz, posiluje krevní oběh a buněčné dýchání, dodává pleti zdravou záři.
  • Složení: meruňkový olej, skvalen (tuková složka např. amarantu nebo olivového oleje), jojobový olej, lískový olej, olej z brutnáku lékařského, tokoferol (vitamin Е), výtažek z rozmarýnu, olej ylang-ylang, neroliový olej, pelargóniový olej, fenyklový olej, heřmánkový olej, levandulový olej, olej z mrkvových semen, čajovníkový olej, cedrový olej.
  • Obsah: 25 ml

  • I Vaše mladá pleť si žádá pozornost a péči. To vše jí daruje večerní olejíček pro mladou pleť, který využívá veškeré své přírodní schopnosti k tomu, aby co možná nejdéle zachoval mladistvý vzhled, pružnost a krásnou barvu pleti. Olejíček vyživuje pleť vším, co potřebuje, ale důsledně hlídá fungování mazových žlázek a chrání Váš vzácný obličej před působením vnějších faktorů. Výrazné aroma osvěžující skořice zjemňuje koketní květinový akcent. Neobvyklá vůně si Vás získá svou neopakovatelností, poskytne pocit zklidnění a spokojenosti.

  • Rozetřete v dlaních 6-10 kapek oleje, který okamžitě odhalí bohaté aroma éterických olejů.
  • Přibližte si ruce k obličeji, zhluboka se nadechněte a pomalu vydechněte.
  • Jemným poklepáváním aplikujte olej na čistý vlhký obličej, včetně horního a dolního víčka.
  • Vydávejte se na tuto okouzlující procházku světem harmonie každý den před spaním.

S ohledem na možné alergické reakce před použitím proveďte zkoušku snášenlivosti.

  • by-cosmetics ApricotPrunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňka): Oranžová meruňka připomíná horké bezstarostné léto a v jejím srdci se skrývá zdroj krásy. Jedná se o meruňkové pecky, přesněji olej získaný z pecek za studena lisováním. Má velmi silnou biologickou aktivitu, dokonale se vstřebává, proniká hluboko do pokožky a nasycuje ji nutričními prvky, zvlhčuje, omlazuje a zbavuje zánětů. Meruňkový olej je velmi užitečný, neboť je zdrojem vitamínů A, B, C, D, E, F, mastných kyselin, fosfolipidů, pektinů, enzymů, minerálních látek, draslíku, vápníku, železa, mědi a zinku. Je ideální pro citlivou pokožku a jemnou pokožku kolem očí.
  • by-cosmetics SqualaneSqualane (Skvalen): Skvalen je organická sloučenina extrahovaná z oliv prostřednictvím hydrogenace. Je důležité, že se při tomto způsobu získávání nepoužívají rozpouštědla, a proto skvalen neobsahuje jejich zbytkové stopy. Mikromolekuly skvalenu snadno pronikají skrz buněčné membrány lidské pokožky a jsou klíčovou složkou mazu (až 12-14%). Díky přírodní afinitě k pokožce a vysoké penetrační schopnosti působí jako účinný nosič biologicky aktivních látek v hlubokých vrstvách pleti. Vysoce kvalitní zvláčňující prostředek přináší úlevu dehydratované a citlivé pleti, hojí a obnovuje popraskanou pokožku. Je nekomedogenní, nezanechává mastný pocit a zároveň dodává pokožce jemnost a hedvábnost. Má baktericidní účinky, obnovuje strukturu epidermálních lipidů, díky hojícím vlastnostem je účinný při většině kožních onemocnění, včetně ekzému, lupénky, vředů a popálenin. Pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn souvisejících s věkem a zvyšuje odolnost vůči UV záření.
  • by-cosmetics Simmondsia Chinensis JojobaSimmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba): Zatímco asijští šéfkuchaři připravují z plodů jojoby dezerty a koření, olej z této rostliny bohatě vyživuje pokožku. Chemické složení jojoby je jedinečné a má podobné vlastnosti jako spermacet, substance získávaná z velrybího tuku. Obrovské množství nenasycených mastných kyselin, aminokyselin, kolagenu a vitaminu E v oleji poskytuje omlazující, zvlhčující, regenerační a protizánětlivé účinky. Pravidelné používání jojoby zpomaluje stárnutí a chrání pokožku před agresivními vlivy okolního prostředí.
  • by-cosmetics масло Лесного орехаCorylus Avellana Seed Oil (Lískový ořech): Olej získávaný z lískových ořechů je mimořádným rekordmanem v množství obsažených proteinů, aminokyselin, vitamínů C, E, B1, B2 a B6, stejně jako železa a minerálních stopových prvků, zejména vápníku, hořčíku, zinku a sodíku. Obsahuje všechny známé glyceridy a mastné kyseliny. Kyseliny oleinová, linolová, miristinová, palmitová a stearová nejen změkčují a vyživují, ale i vyhlazují pleť, odstraňují již existující vrásky a zabraňují vzniku nových . Lískový olej dokáže divy: snižuje zánět a podráždění, hojí poraněnou pokožku, urychluje proces regenerace tkání, léčí akné, čistí a stahuje póry, odstraňuje vředy a abscesy. Díky velmi lehké a jemné textuře se téměř okamžitě vstřebává a nezanechává mastný film, a proto jej lze použít k péči o pleť v okolí očí. Tento koktejl krásy rozzáří zralou pleť a poradí si s problémovou nebo kombinovanou pletí. Navíc lískový olej pomáhá při léčbě kuperózy, odstraňuje drobné žilky a cévní metličky.
  • by-cosmetics BorageBorago Officinalis Seed Oil (Brutnák lékařský): Toto lehké aroma lze nalézt v zeleninovém salátu, pečeném mase a smažených rybách, omáčce nebo punči... Listy brutnáku mají unikátní a univerzální chuť. Olej ze semen brutnáku má vysokou nutriční hodnotu. Díky obsahu kyseliny gama-linolové prodlužuje mládí, zachovává pružnost a hladkou texturu pleti. Polynenasycená mastná kyselina Omega-6 je složkou fosfolipidů, které hrají důležitou roli při výstavbě buněčných membrán a ovlivňují transport živin, čímž přispívají k posílení krevního oběhu a okysličení pleti.
  • by-cosmetics Tocopherol Vitamin ETocopherol (Vitamin E): Proč nám tolik chutnají ořechy, špenát nebo brokolice? Proč si k večeři nejraději dáme mrkvový salát, brambory a čerstvé okurky? Tyto potraviny obsahují ženský vitamín E, který je zodpovědný za krásu a pohodu! Tento silný antioxidant zpomaluje fotostárnutí a obnovuje mladistvost pleti, zabraňuje tvorbě volných radikálů a navrací jí elasticitu a svěžest. Navíc tokoferol zvyšuje ochranné vlastnosti pokožky, eliminuje vyrážku a zlepšuje barvu. Pleť se stává hladkou, zářivou a jasnou!
  • by-cosmetics RosemaryRosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rozmarýn): Kouzlo středomořské kuchyně je z velké části způsobeno použitím tohoto čerstvého a voňavého koření, rozmarýnu. Rostlina hraje velkou roli i v kosmetologii. Jako silný antioxidant má rozmarýn vynikající antibakteriální a antimikrobiální účinky. Zklidňuje pokožku, snižuje negativní vliv okolního prostředí. Dodává mladistvý vzhled a živost, a to nejen pokožce. Jeho osvěžující, lehce jehličnatá vůně posiluje koncentraci pozornosti a zlepšuje paměť. V tomto ohledu je rozmarýn výjimečný.
  • by-cosmetics Ylang YlangCananga Odorata Flower Oil (Ylang Ylang): Olej ylang-ylang, nepopiratelná hvězda mezi aromaty, se získává z exotických květů stromu Kanangy vonné a potěší nejen smysly, ale i tělo. Má příznivé účinky na všechny typy pleti a pečlivě vyhlazuje, hydratuje a omlazuje její povrch. Je ideální volbou pro zralou, citlivou a pórovitou pleť, protože rychle obnovuje epidermis. Jemné květinové aroma dokonale rámuje přirozenou vůni těla, směřuje myšlenky k tropickým ostrovům, probuzuje romantickou náladu a sdílí optimismus.
  • by-cosmetics NeroliCitrus Aurantium Flower Oil (Pomerančovník): Vůně a chuť pomerančů jsou známé a oblíbené z dětství. Z květů pomerančovníku neboli hořkého pomeranče se získává drahocenný éterický olej Neroli, který obnovuje buňky a omlazuje. Samotná vůně Neroli svědčí o jeho hodnotě. Svěží květinově-kořeněné aroma usmiřuje, uklidňuje, zbavuje nespavosti a zahání depresi. Olej Neroli je od starověku uznáván jako prostředek na zvýšení smyslnosti a probouzení lásky.
  • by-cosmetics GeraniumPelargonium Graveolens Flower Oil (Pelargonie): Věděli jste, že tato oblíbená domácí květina je také kořením? V Evropě se pelargónie přidává do šťáv, piškotů a její kandované lístky se používají k ozdobě dortů! Pelargoniový olej má příznivé účinky na citlivou a poškozenou pokožku, omlazuje a zjemňuje pleť. Regenerace probíhá na buněčné úrovni, v důsledku čehož přispívá tento olej k normalizaci funkcí žláz, odstranění vyrážky, ekzému a dermatitidy. Jemná květinová vůně uvolňuje napětí a obaluje závojem blaženosti.
  • by-cosmetics FennelFoeniculum Vulgare Capillaceum Fruit Oil (Fenykl): Fenykl se často používá k přípravě cukrovinek, koláčů, pudinků a salátů. Olej z fenyklu je využíván i v kosmetologii, protože má výjimečnou schopnost pro obnovení tonusu pleti. Přímo před očima vyhlazuje vrásky a dodává pleti zdravý jas. Fenyklový olej dělá pokožku pružnou, vyhlazuje a zlepšuje barvu. Pečuje o pokožku a oblažuje teplou vůní kafru, vytváří pocit bezpečí a klidu.
  • by-cosmetics ChamomileAnthemis Nobilis Flower Oil (Heřmánek): Ušlechtilý heřmánek římský je zdrojem vzácné protizánětlivé látky, azulenu. Olej ochraňuje pokožku před podrážděním, alergickou reakcí, dermatitidou, kuperózou, akné, popáleninami, poraněními a prasklinami. Podporuje rychlou regeneraci tkání, zmírňuje otok pod očima, změkčuje a hydratuje pokožku. Teplá bylinná vůně heřmánku má příznivý účinek na dýchací systém, zmírňuje bolesti hlavy, léčí nespavost, uklidňuje a uvolňuje.
  • by-cosmetics LavanderLavandula Officinalis Flower Oil (Levandule): Levandulový olej je univerzální antiseptikum, známý od starověku pro své léčebné a harmonizační vlastnosti. Jemný, voňavý levandulový olej osvěžuje, podporuje regeneraci a omlazení, normalizuje metabolické procesy a produkci tuku v pokožce. Tonizuje unavenou pleť a pečuje o pleť poškozenou nebo citlivou. Křehká a okouzlující vůně uklidňuje, pomáhá dosáhnout vnitřní harmonie a přirozené krásy, obnovit zdravý spánek.
  • by-cosmetics Carrot SeedDaucus Carota Sativa Seed Oil (Mrkvová semena): Mrkev dokáže konat zázraky nejen v kuchyni. Tato křupavá kořenová zelenina je nepostradatelným zdrojem vitamínů a její semena jsou prostředkem proti stárnutí. Olej z mrkvových semen aktivuje intracelulární regenerační procesy, stimuluje krevní oběh a dodává pleti vyrovnanou, jasnou a zářivou barvu. Mrkev, která je bohatá na vitamín A, poskytuje pokožce pevnost a svěžest. Olej z mrkvových semen dokonale zjemňuje suchou pokožku a účinně léčí kožní vady. Výsledkem použití oleje je krásná a čistá pleť plná vitality!
  • by-cosmetics Tea TreeMelaleuca Alternifolia Leaf Oil (Čajovník): Tento rodák z Austrálie jménem čajovník nemá nic společného s čajem, ale našel si široké uplatnění ve farmacii a kosmetologii. Jako silný antiseptik má čajovníkový olej protizánětlivé, baktericidní a hojivé účinky. Rostlina obsahuje velké množství terpenů, zejména terpen-4-olu, které dodávají oleji léčebné vlastnosti pro péči o problémovou a mastnou pleť a bojují proti zánětu, svědění, zarudnutí. Nakonec má regenerační a rehabilitační účinky, eliminuje otoky a obnovuje reliéf a zdravou barvu pleti.
  • by-cosmetics CedarwoodCedrus Deodara Wood Oil (Cedarwood): Cedrové oříšky jsou lahodnou pochoutkou a skvělým doplňkem jídel. Cedrový olej je skutečným pokladem pro výživu naší pokožky. Tato rostlina je bohatá na mastné kyseliny, omega-kyseliny a minerály. Obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3 (PP), B6, D, E, F, K, draslík, fosfor, sodík, měď, hořčík, železo, zinek, jod a mangan. Nutriční komplex obnovuje strukturu pokožky, vyhlazuje vrásky a zlepšuje tonus. Pokožka získává vše, co potřebuje pro zdraví a mládí, stává se hladkou, hydratovanou, vyživenou a zářivou.
  • Linalool*, Limonene*, Citral*, Eugenol*, Cinnamyl Alcohol*, Farnesol*, Citronellol*, Geraniol* - z přírodních silic.

  • Skladujte při pokojové teplotě, mimo přímé sluneční záření. Doba použitelnosti – 2 roky od data výroby.

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím

×

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím