Menu
by-cosmetics 100% natural cosmetics

Pleťový olej Oil For Face 30+


1125 Kč
Popis

  • Vůně: jemná travnatě-medová.
  • Konzistence: tekutý olej.
  • Použití: každý večer.
  • Jak působí na pleť: intenzivně vyživuje a nasycuje mikroelementy, obnovuje tonus a vyhlazuje reliéf pleti, zbavuje podráždění a loupání, upravuje činnost mazových žláz, posiluje krevní oběh a buněčné dýchání, vyhlazuje vrásky a dodává pleti zdravou záři.
  • Složení: meruňkový olej, skvalen (tuková složka např. amarantu nebo olivového oleje), jojobový olej, šípkový olej, olej z brutnáku lékařského, tokoferol (vitamin Е), výtažek z rozmarýnu, pačuliový olej, olej z hořkého pomeranče, olej z palmorůže, olej ze šalvěje muškátové, fenyklový olej, bergamotový olej, olej z damašské růže, olej z mrkvových semen, řebříčkový olej.
  • Obsah: 25 ml

  • Večerní olejíček pro zralou pleť žen starších 30 let je směsí přírodních rostlinných olejů, které lidstvo zná od pradávna díky jejich léčebným účinkům. Tyto oleje spojené do hutné olejovité substance dokáží proměnit pleť, učinit ji pružnou, čerstvou a zdravou.

    Účinné složky kosmetického olejíčku buňky omlazují, vyhlazují vrásky a podněcují látkovou výměnu. Díky působení rostlinných výtažků záněty odeznívají, pleť je už na první pohled dostatečně vyživena užitečnými látkami. Pleť se zklidňuje, stává se sametově hladkou, její reliéf se vyhlazuje.

    Vůně, z nichž sestává aromatická kompozice kouzelného omlazujícího olejíčku, napomáhají navození kvalitního spánku, harmonizují naše pocity a přináší zklidnění. Pochází z utajené zásobárny samotné přírody, a proto přináší pocit jednoty s vesmírem. Opatrujte tento svébytný pocit, navraťte se k pramenům a darujte své pleti ještě mnoho mladých let!

  • Rozetřete v dlaních 6-10 kapek oleje, který okamžitě odhalí bohaté aroma éterických olejů.
  • Přibližte si ruce k obličeji, zhluboka se nadechněte a pomalu vydechněte.
  • Jemným poklepáváním aplikujte olej na čistý vlhký obličej, včetně horního a dolního víčka.
  • Vydávejte se na tuto okouzlující procházku světem harmonie každý den před spaním.

S ohledem na možné alergické reakce před použitím proveďte zkoušku snášenlivosti.

  • by-cosmetics ApricotPrunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňka): Oranžová meruňka připomíná horké bezstarostné léto a v jejím srdci se skrývá zdroj krásy. Jedná se o meruňkové pecky, přesněji olej získaný z pecek za studena lisováním. Má velmi silnou biologickou aktivitu, dokonale se vstřebává, proniká hluboko do pokožky a nasycuje ji nutričními prvky, zvlhčuje, omlazuje a zbavuje zánětů. Meruňkový olej je velmi užitečný, neboť je zdrojem vitamínů A, B, C, D, E, F, mastných kyselin, fosfolipidů, pektinů, enzymů, minerálních látek, draslíku, vápníku, železa, mědi a zinku. Je ideální pro citlivou pokožku a jemnou pokožku kolem očí.
  • by-cosmetics SqualaneSqualane (Skvalen): Skvalen je organická sloučenina extrahovaná z oliv prostřednictvím hydrogenace. Je důležité, že se při tomto způsobu získávání nepoužívají rozpouštědla, a proto skvalen neobsahuje jejich zbytkové stopy. Mikromolekuly skvalenu snadno pronikají skrz buněčné membrány lidské pokožky a jsou klíčovou složkou mazu (až 12-14%). Díky přírodní afinitě k pokožce a vysoké penetrační schopnosti působí jako účinný nosič biologicky aktivních látek v hlubokých vrstvách pleti. Vysoce kvalitní zvláčňující prostředek přináší úlevu dehydratované a citlivé pleti, hojí a obnovuje popraskanou pokožku. Je nekomedogenní, nezanechává mastný pocit a zároveň dodává pokožce jemnost a hedvábnost. Má baktericidní účinky, obnovuje strukturu epidermálních lipidů, díky hojícím vlastnostem je účinný při většině kožních onemocnění, včetně ekzému, lupénky, vředů a popálenin. Pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn souvisejících s věkem a zvyšuje odolnost vůči UV záření.
  • by-cosmetics Simmondsia Chinensis JojobaSimmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba): Zatímco asijští šéfkuchaři připravují z plodů jojoby dezerty a koření, olej z této rostliny bohatě vyživuje pokožku. Chemické složení jojoby je jedinečné a má podobné vlastnosti jako spermacet, substance získávaná z velrybího tuku. Obrovské množství nenasycených mastných kyselin, aminokyselin, kolagenu a vitaminu E v oleji poskytuje omlazující, zvlhčující, regenerační a protizánětlivé účinky. Pravidelné používání jojoby zpomaluje stárnutí a chrání pokožku před agresivními vlivy okolního prostředí.
  • by-cosmetics RosehipRosa Canina Fruit Oil (Rosehip): O úžasných vlastnostech šípku věděli již ve starověké Spartě a používali jej k hojení ran. Šípkový olej obsahuje více než 15 druhů nasycených, mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin, zejména kyselinu linolovou, linolenovou a oleinovou. Tyto kyseliny napomáhají k posílení ochranné bariéry pokožky a jsou vysoce účinným stavebním materiálem pro její buňky. Kosmetický šípkový olej obsahuje poměrně vysoké procento vitamínů C, E a proretinolu A (vitamín A). Jak je známo, vitamíny C a E jsou účinné antioxidanty, které bojují s volnými radikály a výrazně zpomalují proces stárnutí. Kromě toho, vitamín C stimuluje syntézu kolagenu potřebného k zachování pružnosti, pevnosti a tonusu pleti. Vitamín E podporuje hydrataci pleti, nasycuje ji kyslíkem a zachovává její svěžest, krásu a mládí. ProretinolA chrání pleť před agresivními vlivy okolního prostředí, udržuje její zdraví, zesvětluje a pomáhá potlačovat hyperpigmentaci.
  • by-cosmetics BorageBorago Officinalis Seed Oil (Brutnák lékařský): Toto lehké aroma lze nalézt v zeleninovém salátu, pečeném mase a smažených rybách, omáčce nebo punči... Listy brutnáku mají unikátní a univerzální chuť. Olej ze semen brutnáku má vysokou nutriční hodnotu. Díky obsahu kyseliny gama-linolové prodlužuje mládí, zachovává pružnost a hladkou texturu pleti. Polynenasycená mastná kyselina Omega-6 je složkou fosfolipidů, které hrají důležitou roli při výstavbě buněčných membrán a ovlivňují transport živin, čímž přispívají k posílení krevního oběhu a okysličení pleti.
  • by-cosmetics Tocopherol Vitamin ETocopherol (Vitamin E): Proč nám tolik chutnají ořechy, špenát nebo brokolice? Proč si k večeři nejraději dáme mrkvový salát, brambory a čerstvé okurky? Tyto potraviny obsahují ženský vitamín E, který je zodpovědný za krásu a pohodu! Tento silný antioxidant zpomaluje fotostárnutí a obnovuje mladistvost pleti, zabraňuje tvorbě volných radikálů a navrací jí elasticitu a svěžest. Navíc tokoferol zvyšuje ochranné vlastnosti pokožky, eliminuje vyrážku a zlepšuje barvu. Pleť se stává hladkou, zářivou a jasnou!
  • by-cosmetics RosemaryRosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rozmarýn): Kouzlo středomořské kuchyně je z velké části způsobeno použitím tohoto čerstvého a voňavého koření, rozmarýnu. Rostlina hraje velkou roli i v kosmetologii. Jako silný antioxidant má rozmarýn vynikající antibakteriální a antimikrobiální účinky. Zklidňuje pokožku, snižuje negativní vliv okolního prostředí. Dodává mladistvý vzhled a živost, a to nejen pokožce. Jeho osvěžující, lehce jehličnatá vůně posiluje koncentraci pozornosti a zlepšuje paměť. V tomto ohledu je rozmarýn výjimečný.
  • by-cosmetics PatchouliPogostemon Cablin Oil (Pačule): Již od pradávna vydávají orientální lahůdky jemnou vůni pačule. Tento cenný dar tropické přírody pomáhá v péči o jakýkoli druh pleti. Pačule stimuluje obnovu buněk, vyhlazuje vrásky, zvyšuje pružnost pokožky a zesvětluje menší jizvy. Suchou pleť zjemňuje a vyživuje, unavenou a matnou tonizuje. Pro mastnou pleť je pačule antiseptickým a regeneračním prostředkem, který reguluje funkci mazových žláz, zužuje póry a léčí záněty. Vůně pačule přispívá k tvořivosti a jak se říká, přináší prosperitu.
  • by-cosmetics OrangeCitrus Aurantium Dulcis Peel Oil (Pomeranč): Pomeranč je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších citrusů. Jeho radostná barva a čerstvá vůně přináší sváteční pocit a sladká šťavnatá dužina sytí tělo vitamíny. Olej extrahovaný z kůry hořkého pomeranče lisováním za studena je absolutně univerzálním a vhodným přípravkem pro všechny věkové skupiny a všechny typy pleti: mladou a zralou, suchou, mastnou nebo náchylnou na pigmentaci. Tento přirozený imunomodulátor má silné antiseptické účinky, úspěšně bojuje proti vyrážkám, dermatitidám a akné. Pomerančový olej jemně působí na poškozenou pleť a zmírňuje zánět, podporuje regeneraci a hojení ran. Anticelulitidní vlastnosti navrací pokožce pružnost. Rafinovaná, vzrušující a lehká vůně činí tento olej nepostradatelným pro „smyslné“ aromatické kompozice, které mohou zamotat hlavu zamilovaným.
  • by-cosmetics PalmarosaCymbopogon Martini Herb Oil (Palmarosa): V indické kuchyni je palmarosa součástí tradičního kari. V kosmetologii se olej z této rostliny považuje za účinný baktericidní, protivirový a protiplísňový prostředek, který však nedráždí pokožku. Palmorůžový olej je nepostradatelný pro pokožku náchylnou k zánětům. Reguluje produkci mazu, podporuje regeneraci, vyhlazuje jizvy a léčí různé formy dermatitidy. Při pravidelném použití palmorůžový olej významně redukuje vrásky a účinně obnovuje tonus pleti.
  • by-cosmetics Calry SageSalvia Sclarea Flower Oil (Clary Sage): Málokteré italské jídlo se obejde bez šalvěje, která zdůrazňuje chuť masových pokrmů a vinných omáček. Z latiny se tento název překládá jako „spása“, protože olej ze šalvěje muškátové je přirozený antiseptik a účinný protizánětlivý prostředek. Šalvějový olej čistí a obnovuje pokožku, reguluje funkci mazových žláz, podporuje regeneraci a zabraňuje vzniku vrásek. Čerstvá ořechově-bylinná vůně šalvěje uvolňuje a uklidňuje, pročišťuje dýchací cesty a usnadňuje dýchání, posiluje imunitní systém.
  • by-cosmetics FennelFoeniculum Vulgare Capillaceum Fruit Oil (Fenykl): Fenykl se často používá k přípravě cukrovinek, koláčů, pudinků a salátů. Olej z fenyklu je využíván i v kosmetologii, protože má výjimečnou schopnost pro obnovení tonusu pleti. Přímo před očima vyhlazuje vrásky a dodává pleti zdravý jas. Fenyklový olej dělá pokožku pružnou, vyhlazuje a zlepšuje barvu. Pečuje o pokožku a oblažuje teplou vůní kafru, vytváří pocit bezpečí a klidu.
  • by-cosmetics BergamotCitrus Bergamia Peel Oil Expressed (Bergamot): Vůně éterického oleje z bergamotu zlepšuje náladu, koncentraci a podle esoterických učení zesiluje auru a tím zvyšuje kreativitu a představivost. Však nejen aura začíná svítit jasněji, Vaše pleť se také stává zářivější a krásnější. Aktivní složky oleje zvyšují pružnost pleti, tonizují a zastavují zánětlivé procesy. Pravidelné použití kosmetických přípravků s obsahem bergamotového oleje normalizuje produkci kožního mazu a aktivně bojuje s různými dermatologickými onemocněními.
  • by-cosmetics RoseRosa Damascena Flower Oil (Růže): Královské damašské růže jsou pýchou perských zahrad. Jejich silná a hustá poupata zaplňují prostor kolem sebe jasnými barvami a vynikajícím aroma. Výtažek z damaškové růže je jednou z nejcennějších složek kosmetických výrobků, protože má naprosto magické vlastnosti. Regeneruje a omlazuje pokožku, redukuje vrásky a jizvy, reguluje funkci mazových žláz a zlepšuje krevní oběh. Nezapomenutelná vůně vytváří optimistickou náladu, však perská růže je pravým elixírem lásky a smyslné něhy.
  • by-cosmetics Carrot SeedDaucus Carota Sativa Seed Oil (Mrkvová semena): Mrkev dokáže konat zázraky nejen v kuchyni. Tato křupavá kořenová zelenina je nepostradatelným zdrojem vitamínů a její semena jsou prostředkem proti stárnutí. Olej z mrkvových semen aktivuje intracelulární regenerační procesy, stimuluje krevní oběh a dodává pleti vyrovnanou, jasnou a zářivou barvu. Mrkev, která je bohatá na vitamín A, poskytuje pokožce pevnost a svěžest. Olej z mrkvových semen dokonale zjemňuje suchou pokožku a účinně léčí kožní vady. Výsledkem použití oleje je krásná a čistá pleť plná vitality!
  • by-cosmetics YarrowAchillea Millefolium Oil (Řebříček): V restauracích lze občas narazit na zajímavé koření, listy řebříčku. Tuto rostlinu, nebo spíše olej z ní, má ráda i naše pokožka. Řebříček hydratuje a změkčuje suchou pleť, tonizuje unavenou pleť a odstraňuje podráždění na mastné pokožce. Hamazulen v jeho složení má protizánětlivé vlastnosti. Řebříčkový olej zlepšuje cirkulaci tekutin v tkáních, zmírňuje edém a podporuje rychlou regeneraci buněk. Jeho bylinné aroma připomíná vůni letní louky, zmírňuje bolesti hlavy a pročišťuje dýchací systém, aby obohatilo i osvěžilo každý nádech.
  • Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Farnesol*, Eugenol*, Benzyl Alcohol* - z přírodních silic.

  • Skladujte při pokojové teplotě, mimo přímé sluneční záření. Doba použitelnosti – 2 roky od data výroby.

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím

×

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím