Menu
by-cosmetics 100% natural cosmetics

Pleťový olej Oil For Face 40+


1195 Kč
Popis

  • Vůně: jemná ovocně-dřevitá.
  • Konzistence: tekutý olej.
  • Použití: každý večer.
  • Jak působí na pleť: intenzivně vyživuje a nasycuje mikroelementy, obnovuje tonus a vyhlazuje reliéf pleti, zbavuje podráždění a loupání, upravuje činnost mazových žláz, posiluje krevní oběh a buněčné dýchání, vyhlazuje vrásky a dodává pleti zdravou záři.
  • Složení: meruňkový olej, skvalen (tuková složka např. amarantu nebo olivového oleje), avokádový olej, konopný olej, tokoferol (vitamin Е), výtažek z rozmarýnu, pupalkový olej, rakytníkový olej, neroliový olej, levandulový olej, fenyklový olej, citronový olej, olej z mrkvových semen, vetiverový olej, olibanový olej, rozmarýnový olej.
  • Obsah: 25 ml

  • Představte si, že vlahý jižní vánek čechrá listí ovocných stromů v zahradě. Na pružných větvích dozrávají šťavnaté, sluncem vymazlené pomeranče, citrony a meruňky. Zahrada nám nabízí nejen vlídný klid, ale odhaluje i tajemství krásy, věnuje nám dobrou náladu a pomáhá vrátit se do mládí. Protože zralé ovoce, baculaté a ruměné, ukrývá v sobě nejen výraznou chuť. Jeho dužnina obsahuje nekonečně mnoho stopových prvků, které jsou přínosem pro Vás a Vaši pleť.

    Ovocný koktejl s přísadou květinových akcentů má i nevšední léčivé účinky. Dokáže pleť proměnit a omladit, učinit ji pružnou, pěkně vypnutou a zdravou. Účinné složky olejíčku vyhlazují vrásky, vyrovnávají barvu pleti, podněcují látkovou výměnu, léčí záněty a vyživují epidermis účinnými látkami.

    Vůně éterických olejů, které patří do složení tohoto kouzelného přípravku, si tvůrci vypůjčili v překrásné květinové zahrádce. Uklidňují, navozují kvalitní spánek, přivolávají pocit vnitřní harmonie. Nevtíravý citrusový akcent navozuje optimistickou náladu a propůjčuje neotřesitelnou víru v úspěšnost zítřejšího dne.

  • Rozetřete v dlaních 6-10 kapek oleje, který okamžitě odhalí bohaté aroma éterických olejů.
  • Přibližte si ruce k obličeji, zhluboka se nadechněte a pomalu vydechněte.
  • Jemným poklepáváním aplikujte olej na čistý vlhký obličej, včetně horního a dolního víčka.
  • Vydávejte se na tuto okouzlující procházku světem harmonie každý den před spaním.

S ohledem na možné alergické reakce před použitím proveďte zkoušku snášenlivosti.

  • by-cosmetics ApricotPrunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňka): Oranžová meruňka připomíná horké bezstarostné léto a v jejím srdci se skrývá zdroj krásy. Jedná se o meruňkové pecky, přesněji olej získaný z pecek za studena lisováním. Má velmi silnou biologickou aktivitu, dokonale se vstřebává, proniká hluboko do pokožky a nasycuje ji nutričními prvky, zvlhčuje, omlazuje a zbavuje zánětů. Meruňkový olej je velmi užitečný, neboť je zdrojem vitamínů A, B, C, D, E, F, mastných kyselin, fosfolipidů, pektinů, enzymů, minerálních látek, draslíku, vápníku, železa, mědi a zinku. Je ideální pro citlivou pokožku a jemnou pokožku kolem očí.
  • by-cosmetics SqualaneSqualane (Skvalen): Skvalen je organická sloučenina extrahovaná z oliv prostřednictvím hydrogenace. Je důležité, že se při tomto způsobu získávání nepoužívají rozpouštědla, a proto skvalen neobsahuje jejich zbytkové stopy. Mikromolekuly skvalenu snadno pronikají skrz buněčné membrány lidské pokožky a jsou klíčovou složkou mazu (až 12-14%). Díky přírodní afinitě k pokožce a vysoké penetrační schopnosti působí jako účinný nosič biologicky aktivních látek v hlubokých vrstvách pleti. Vysoce kvalitní zvláčňující prostředek přináší úlevu dehydratované a citlivé pleti, hojí a obnovuje popraskanou pokožku. Je nekomedogenní, nezanechává mastný pocit a zároveň dodává pokožce jemnost a hedvábnost. Má baktericidní účinky, obnovuje strukturu epidermálních lipidů, díky hojícím vlastnostem je účinný při většině kožních onemocnění, včetně ekzému, lupénky, vředů a popálenin. Pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn souvisejících s věkem a zvyšuje odolnost vůči UV záření.
  • by-cosmetics AvocadoPersea Gratissima Oil (Avokádo): Každá žena na této planetě sní o zachování mládí a krásy. K tomu však postačí jen avokádo! O tom vědí ženy z Jižní Ameriky, které po staletí prodlužovaly své mládí pomocí tohoto zcela přírodního a zázračného léku. Avokádový olej je nepostradatelným zdrojem vitamínů, minerálů a polynenasycených mastných kyselin, zejména kyseliny oleinové, palmitové, linolové, linolenové, palmitoleinové a stearové, vitamínů A, E, D, B1, B2, K, PP, draslíku, zinku a skvalenu. Avokádový olej obsahuje lecitin, velké množství chlorofylu, histidin a fytosteriny. Tento olej je unikátní, protože jeho tukové složení je podobné tomu lidskému, a proto užitečné látky v něm obsažené pronikají tam, kde je jich nejvíce potřeba. Použití avokádového oleje na obličej je to nejlepší, co můžete nabídnout své pleti.
  • by-cosmetics HempCannabis Sativa Seed Oil (Konopí): Po mnoho let měla tato užitečná rostlina špatnou pověst. Je pravda, že některé odrůdy konopí obsahují zvláštní složku, tetrahydrocannabinol, která má narkotické účinky. Není však správně přisuzovat škodlivé vlastnosti absolutně všem výrobkům z konopí, například kosmetickým olejům. Tato mylná představa vychází z nedostatku znalostí a předsudků! K získání konopného oleje se používají speciální odrůdy, které neobsahují ani gram této omamné látky. Konopný olej je díky úžasné pronikavé schopnosti často nazýván „suchým olejem“, téměř okamžitě se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Jeho aktivní složky pronikají do nejhlubších vrstev epidermis a aktivně obnovují metabolismus lipidů. Konopný olej lze s jistotou nazvat elixírem mládí pro zralou pleť. Mezi užitečnými mastnými kyselinami zvláště vyniká kyselina linolová neboli Omega-6, velmi důležitá složka lipidů stratumcorneum, která zajišťuje pevnost pokožky. Obsah kyseliny linolové v konopném oleji dosahuje 60%. Tento antioxidant má protizánětlivé účinky, posiluje funkci kožní bariéry a snižuje transepidermální ztrátu vody. V důsledku nedostatečné hydratace se ochranná vrstva stává více propustnou pro mikroorganismy a alergeny, pokožka ztrácí svou schopnost zadržovat vláhu, stává se drsnou a rychleji stárne. Konopný olej obsahuje další důležitou nenasycenou mastnou kyselinu, linolenovou, která urychluje metabolismus uvnitř buněk a má hojící a regenerační vlastnosti. Proto je vhodný pro mladou pleť, neboť pomáhá bojovat proti akné. Kromě toho obsahuje vitamíny skupiny A, B, C, D a E, mikro a makroelementy, například síru, mangan, draslík, zinek, železo, hořčík a tokoferol, což je antioxidant, který přispívá k zotavení pleti po pobytu na slunci.
  • by-cosmetics Tocopherol Vitamin ETocopherol (Vitamin E): Proč nám tolik chutnají ořechy, špenát nebo brokolice? Proč si k večeři nejraději dáme mrkvový salát, brambory a čerstvé okurky? Tyto potraviny obsahují ženský vitamín E, který je zodpovědný za krásu a pohodu! Tento silný antioxidant zpomaluje fotostárnutí a obnovuje mladistvost pleti, zabraňuje tvorbě volných radikálů a navrací jí elasticitu a svěžest. Navíc tokoferol zvyšuje ochranné vlastnosti pokožky, eliminuje vyrážku a zlepšuje barvu. Pleť se stává hladkou, zářivou a jasnou!
  • by-cosmetics RosemaryRosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rozmarýn): Kouzlo středomořské kuchyně je z velké části způsobeno použitím tohoto čerstvého a voňavého koření, rozmarýnu. Rostlina hraje velkou roli i v kosmetologii. Jako silný antioxidant má rozmarýn vynikající antibakteriální a antimikrobiální účinky. Zklidňuje pokožku, snižuje negativní vliv okolního prostředí. Dodává mladistvý vzhled a živost, a to nejen pokožce. Jeho osvěžující, lehce jehličnatá vůně posiluje koncentraci pozornosti a zlepšuje paměť. V tomto ohledu je rozmarýn výjimečný.
  • by-cosmetics PrimroseOenothera Biennis Oil (Pupalka): Pupalka dvouletá, lidově noční svíce, je jako víla nebo jiná pohádková bytost, která se zjevuje pouze za šera. Pupalkový olej obsahuje velké množství kyseliny gama-linolové, která obnovuje pružnost a navrací pleti mladistvý vzhled, hydratuje a zjemňuje, vyhlazuje vrásky, odstraňuje zánět. Kromě toho eliminuje kožní projevy vnitřních hormonálních změn a následky působení okolního prostředí. Průhledné květinové aroma pupalky vytváří lehkou radostnou atmosféru.
  • by-cosmetics Sea BuckthornHippophae Rhamnoides Fruit Oil (Rakytník): Oranžový zázrak přírody, rakytník, je již dlouho znám nejen v oblasti krásy. Medicína se sklání před touto vskutku královskou rostlinou. Za svou popularitu vděčí jedinečnému a bohatému složení, které má nejen nutriční a hydratační vlastnosti, ale i hojivé účinky. Bobule rakytníku obsahují karoteny, karotenoidy, tokoferoly, steroly, kyselinu foliovou, cholin, betain, fruktózu a glukózu, vitamíny B1, B2, B6, B15, P, K, C a E, jakož i velké množství makro a mikroelementů. Rakytník zrychluje proces obnovení tkání, vylaďuje metabolismus pokožky, a takto se dělí o svou sílu. Rakytníkový olej je zvláště nepostradatelný v péči o vadnoucí a vrásčitou pleť, stejně jako při léčbě kožních onemocnění. Ničení patogenních bakterií pomáhá zbavit pleť komedonů a akné. Bobule jsou bohaté na omega kyseliny, které účinně odstraňují stařecké skvrny, stimulují přirozenou produkci kolagenu, zmírňují suchost a olupování a pomáhají pleti udržet normální hydratační rovnováhu.
  • by-cosmetics NeroliCitrus Aurantium Flower Oil (Pomerančovník): Vůně a chuť pomerančů jsou známé a oblíbené z dětství. Z květů pomerančovníku neboli hořkého pomeranče se získává drahocenný éterický olej Neroli, který obnovuje buňky a omlazuje. Samotná vůně Neroli svědčí o jeho hodnotě. Svěží květinově-kořeněné aroma usmiřuje, uklidňuje, zbavuje nespavosti a zahání depresi. Olej Neroli je od starověku uznáván jako prostředek na zvýšení smyslnosti a probouzení lásky.
  • by-cosmetics LavanderLavandula Officinalis Flower Oil (Levandule): Levandulový olej je univerzální antiseptikum, známý od starověku pro své léčebné a harmonizační vlastnosti. Jemný, voňavý levandulový olej osvěžuje, podporuje regeneraci a omlazení, normalizuje metabolické procesy a produkci tuku v pokožce. Tonizuje unavenou pleť a pečuje o pleť poškozenou nebo citlivou. Křehká a okouzlující vůně uklidňuje, pomáhá dosáhnout vnitřní harmonie a přirozené krásy, obnovit zdravý spánek.
  • by-cosmetics FennelFoeniculum Vulgare Capillaceum Fruit Oil (Fenykl): Fenykl se často používá k přípravě cukrovinek, koláčů, pudinků a salátů. Olej z fenyklu je využíván i v kosmetologii, protože má výjimečnou schopnost pro obnovení tonusu pleti. Přímo před očima vyhlazuje vrásky a dodává pleti zdravý jas. Fenyklový olej dělá pokožku pružnou, vyhlazuje a zlepšuje barvu. Pečuje o pokožku a oblažuje teplou vůní kafru, vytváří pocit bezpečí a klidu.
  • by-cosmetics LemonCitrus Limon Fruit Oil (Citron): Bez citronu se neobejde žádná světová kuchyně! Jeho osvěžující šťáva dodává jídlu i nápojům jas. Citronový olej se získává z čerstvé kůry. Jeho cennost spočívá ve schopnosti stimulovat růst nových buněk, vyhlazovat vrásky, zvyšovat tonus unavené a vybledlé pokožky, maskovat začervenalé žilky pod očima a bělit pigmentové skvrny. Citronový olej léčí akné, zužuje póry, odstraňuje podráždění a vyrovnává strukturu pleti. Dokonale uvolňuje mazem ucpané póry a zastavuje zánětlivé procesy. Efektivní přípravek na léčbu oparů.
  • by-cosmetics CarrotDaucus Carota Sativa Seed Oil (Mrkvová semena): Mrkev dokáže konat zázraky nejen v kuchyni. Tato křupavá kořenová zelenina je nepostradatelným zdrojem vitamínů a její semena jsou prostředkem proti stárnutí. Olej z mrkvových semen aktivuje intracelulární regenerační procesy, stimuluje krevní oběh a dodává pleti vyrovnanou, jasnou a zářivou barvu. Mrkev, která je bohatá na vitamín A, poskytuje pokožce pevnost a svěžest. Olej z mrkvových semen dokonale zjemňuje suchou pokožku a účinně léčí kožní vady. Výsledkem použití oleje je krásná a čistá pleť plná vitality!
  • by-cosmetics VetiverVetiveria Zizanoides Root Oil (Vetiver): Vetiverový olej získaný z tropické trávy (přesněji z jejich rozvětvených kořenů) má regenerační a protizánětlivé vlastnosti. Stimuluje funkci kapilár a lymfodrenáž, redukuje otoky a odstraňuje váčky pod očima. Aktivně omlazuje pokožku a ovíjí ji nádherným aroma. Právě díky těmto vlastnostem a dřevnaté vůní, která zlepšuje náladu a pomáhá zapomenout na negativní emoce, se vetiverový olej stal světově proslulým.
  • by-cosmetics FrankincenseBoswellia Carterii Oil (Silice z kadidlovníku): Sotva existuje něco více uklidňujícího než aroma kadidla. Ne nadarmo se říká, že je to nejstarší libá vůně na světě. Uklidňující vlastnosti kadidla jsou účinně využívány i v kosmetologii. Kadidlový olej zvyšuje pružnost pokožky, vyrovná a osvěží její barvu. Má antiseptické a regenerační vlastnosti, čistí a vyhlazuje pleť. Hluboká vůně zavání věčností. Kadidlo zpomaluje stárnutí a odstraňuje veškerý zbytečný stres předchozího dne.
  • by-cosmetics RosemaryRosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rozmarýn): Kouzlo středomořské kuchyně je z velké části způsobeno použitím tohoto čerstvého a voňavého koření, rozmarýnu. Rostlina hraje velkou roli i v kosmetologii. Jako silný antioxidant má rozmarýn vynikající antibakteriální a antimikrobiální účinky. Zklidňuje pokožku, snižuje negativní vliv okolního prostředí. Dodává mladistvý vzhled a živost, a to nejen pokožce. Jeho osvěžující, lehce jehličnatá vůně posiluje koncentraci pozornosti a zlepšuje paměť. V tomto ohledu je rozmarýn výjimečný.
  • Limonene*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Cinnamyl Alcohol*, Farnesol*, Geraniol* - z přírodních silic.

  • Skladujte při pokojové teplotě, mimo přímé sluneční záření. Doba použitelnosti – 2 roky od data výroby.

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím

×

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím