Menu
by-cosmetics 100% natural cosmetics

Silk Dreams Šampon pro mastné vlasy


895 Kč
Popis

  • Vůně: svěží citrusová.
  • Konzistence: pěna.
  • Použití: se pro každodenní použití.
  • Jak působí na pleť: jemně odstraňuje nečistoty, nedráždí pokožku,upevňuje strukturu vlasu,zklidňuje,normalizuje acidobazickou rovnováhu pokožky,poskytuje pocit svěžesti, dodává objem, ale nezatěžuje vlasy,působí proti bakteriím a houbovým infekcím.
  • Složení: voda, kokoamfoacetát sodný, kokoglukosit, kokoyl glutamát disodný, decylglucoside, laktylát sodný (kombinovaný emulgátor z kyseliny stearové a mléčné), bio fermentovaná ředkev setá letní, bio fermentovaná kokosová šťáva, glycerin, extrakt z mydlice lékařské, kokoát sacharózy, koko-kaprilát, sorbitol, guarová guma, olej kafrové limetky,bergamotový olej, karafiátový olej, olej máty peprné, zázvorový olej, mentol, sorbát draselný.
  • Obsah: 200 ml

  • Pověsti nejrůznějších národů opěvují magickou sílou spojovanou s lidskými vlasy. Vzpomínáte si? Legenda o Rapunzel, biblický příběh o silákovi Samsonovi, přesvědčení indiánských kmenů. Není náhodou, že se tvůrčí nápady a myšlenky rodí právě ve vlasech… Jsou to snad jen povídačky? Ale vůbec ne! Právě vlasy, stejně jako pokožka, jsou jedním z hlavních ukazatelů zdravotního stavu každého z nás, to je vědecky prokázaný fakt. Lesklé, hedvábné vlasy svědčí o tom, že veškeré orgány a soustavy lidského těla fungují, jak mají. Avšak, i když o svůj zdravotní stav pečujeme, stravujeme se zdravě a vyhýbáme se stresům, naše vlasy může poškodit špatný stav životního prostředí a nesprávná péče. Moderní šampony obsahují velice škodlivé syntetické látky. Jsou to například: sulfáty, parabeny a silikony. Tyto látky sice poskytují krátkodobý vizuální účinek, ale při dlouhodobém užívání ničí strukturu vlasů, způsobují buďto nadměrnou suchost pokožky hlavy, či naopak enormní produkci mazu, což nakonec může ublížit i celému tělu.

    Šampon SilkDreams je výhradně přírodním prostředkem a ve svém složení má pouze ingredience rostlinného původu: měkké hypoalergenní povrchově aktivní látky, výtažky z bylinek a silice. Základy kteréhokoli šamponu tvoří detergenty, čili povrchově aktivní látky, které bojují se špínou a mazem a vytváří něžnou vzdušnou pěnu. Pro naše výrobky používáme pouze přírodní povrchově aktivní látky, které vlasům ani pokožce neškodí, nevysušují je, nedráždí a hodí se pro všechny typy vlasů.

    Pro mastné vlasy jsme vytvořili šampon s obsahem extraktu mydlice lékařské (SoapwortHerbalExtract). Již od středověku se tato nenáročná víceletá rostlina používá pro péči o tělo a vlasy, stejně tak jako pro praní těch nejdražších výrobků z hedvábí a jiných jemných tkanin. Aktivní látky v jejím složení, zvané saponiny, napomáhají vytváření pěny a vyznačují se působením proti virům, bakteriím a houbovým infekcím. Odstraňuje nečistoty účinně, avšak vedle toho pokožku hlavy zklidňuje, působí protizánětlivě a celkově příznivě ovlivňuje pokožku náchylnou k enormní tvorbě mazu.Přírodní mentol, který se získává z máty peprné, v součinnosti se silicemi levandule, pomeranče, pačule a cedru vyvolává pocit svěžesti a činí vlasy silnými, měkkými a poddajnými.

Před použitím protřepejte. Naneste nevelké množství šamponu na mokré vlasy, jemně je promasírujte a důkladně opláchněte teplou vodou.

  • by-cosmetics WaterWater (Aqua)
  • by-cosmetics CoconutSodium Cocoamphoacetate (Sodium Kokoamfoacetát): Sodium kokoamfoacetát je povrchově aktivní látka rostlinného původu na bázi mastných kyselin získaných z kokosového oleje. Tato absolutně neškodná, hypoalergenní složka je široce používána v „zelené kosmetice“ místo agresivních chemických povrchově aktivních látek. Má velmi jemné čisticí vlastnosti, podporuje pěnění a dodává kosmetickým výrobkům jemnou strukturu. Jako součást prostředků pro péči o vlasy nejen že jemně odstraňuje nečistoty, ale působí také jako kondicionér: obnovuje poškozenou strukturu vlasů, zvyšuje pružnost, hydratuje, dodává lesk a usnadňuje jejich úpravu. Jemně čistí pokožku hlavy, podporuje hlubší pronikání účinných kosmetických složek do rohové vrstvy a tvoří na povrchu neviditelný film, který chrání před dehydratací a negativním vlivem okolního prostředí. Ideální pro všechny typy pokožky, obzvláště pro tu citlivou a problematickou.
  • by-cosmetics CoconutPalm Kernel/Coco Glucoside (Kokoglukosid): Kokoglukosid je velmi jemná povrchově aktivní látka získávaná z rostlinných složek. Vyrábí se fermentací kokosové dužiny (nebo kokosového oleje) a glukózy. V přírodní kosmetice se kokoglukosid používá jako čisticí činidlo, pěnidlo, emulgátor a kondicionér. Jako součást celé řady kosmetických přípravků, a to šamponů, sprchových gelů, pěn do koupele, tekutých mýdel, pleťových pěn, pomáhá smíchávat vodu a olejové komponenty, jemně odstraňuje nečistoty a vytváří měkkou, osvěžující pěnu. Vzhledem ke svým jemným účinkům je ideální složkou přípravků pro citlivou a dětskou pokožku. Má hydratační vlastnosti, vyživuje, dodává pokožce hladkost a vlasům záři a hedvábnost. Ekologicky čistý a zcela biologicky rozložitelný výrobek.
  • by-cosmetics CoconutSodium Cocoyl Glutamate (Kokoyl Glutamát Sodný): Kokoyl glutamát sodný je jemná povrchově aktivní látka získávaná syntézou kyseliny glutaminové a mastných kyselin kokosového oleje. Přínos kyseliny glutaminové pro tělo je úžasný: podporuje produkci histaminu a serotoninu, neutralizuje a odvádí z těla amoniak a další toxiny, a působí jako neurotransmiter, který se účastní přenosu nervových impulsů v mozku. Navíc je kyselina glutaminová nezbytná pro zdraví a správné fungování pokožky: stimuluje regeneraci buněk, krevní mikrocirkulaci a syntézu kolagenu, posiluje ochrannou vrstvu pokožky a vlasů, a hydratuje a zužuje póry. Tato aminokyselina má antioxidační, hojivé, omlazující a protizánětlivé vlastnosti, změkčuje pokožku a zlepšuje její pružnost. Kokoylglutamát sodný jako derivát této kyseliny má stejné užitečné vlastnosti. Je používán v pleťových čistících přípravcích, šamponech, kondicionérech a dětské kosmetice jako pěnidlo, jemný čisticí prostředek a emulgátor. Kokoyl glutamát sodný zpomaluje oxidaci lipidů v pokožce a udržuje její ochranné funkce, normalizuje pH, dodává pokožce měkkost a hedvábnost, pečlivě čistí a vytváří na povrchu neviditelný ochranný film, který zabraňuje odpařování vlhkosti. Vzhledem ke svým antibakteriálním vlastnostem umožňuje tato ekologická a biologicky rozložitelná složka snížit množství konzervačních látek ve složení kosmetických prostředků.
  • by-cosmetics BeetSodium Stearoyl Lactylate (Stearoyl-2-laktylát Sodný): Laktylát sodný je polyfunkční povrchově aktivní látka rostlinného původu. Základními surovinami pro její výrobu jsou fermentovaná cukrová řepa, rostlinný olej a palmový cukr. Z chemického hlediska je laktylát sodný esterem sodné soli kyseliny stearové a kyseliny mléčné. Používá se v detergentech, šamponech, kosmetických krémech a potravinářských výrobcích. Tato přísada je absolutně neškodná pro lidské zdraví jak při vnitřním, tak i při vnějším použití. Řada klinických studií prokázala, že tato látka je netoxická a hypoalergenní, protože kyseliny mléčná i stearová jsou obvyklými produkty lidského metabolismu. V kosmetice působí laktylát sodný jako emulgátor: pomáhá nemísitelným přísadám, jako je olej a voda, se vzájemně mísit. Navíc podporuje hlubší pronikání účinných látek do pokožky a je vynikajícím změkčovadlem a zvlhčovadlem.
  • by-cosmetics Lactobacillus/Radish Root Ferment FiltrateLactobacillus/Radish Root Ferment Filtrate: (Ředkvičky): Během horkých letních dnů je zvlášť příjemné si přímo ze záhonu utrhnout šťavnaté ředkvičky a připravit z nich křupavý a zdravý salát! Věděli jste, že při výrobě ekologické kosmetiky se jako bezpečná alternativa k agresivním syntetickým konzervačním látkám používá fermentovaný filtrát z ředkviček? Tento naprosto přírodní rostlinný přípravek zapsán do Mezinárodní nomenklatury kosmetických přísad (International NomenclatureofCosmeticIngredients, INCI) jako Lactobacillus / RadishRoot Ferment Filtrate je vyráběn fermentací ředkviček mléčným kvašením způsobeným bakteriemi rodu Lactobacillus. Výrobní proces je v podstatě totožný s kvašením zelí nebo kimči. Jakmile se Laktobacily ocitnou ve speciálním živném médiu, začínají produkovat vlastní ochranné antimikrobiální peptidy, bakteriociny, které v důsledku okyselení prostředí zabraňují množení bakterií, kvasinek a plísní v konečném produktu a poskytují široké spektrum antimikrobiální ochrany. Tento přírodní konzervační prostředek má velmi mírný účinek, nevysušuje ani nedráždí, a je vhodný pro citlivou dětskou pokožku.
  • by-cosmetics Lactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment FiltrateLactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment Filtrate (Laktobacily/Fermentovaný filtrát z kokosové šťávy): Doušek čerstvé kokosové šťávy během horkého tropického dne, to je opravdový ráj! Kokosová šťáva, osvěžující a něžná jako ranní mořský vánek, okamžitě uhasí žízeň a dodá sílu. Vysokou výživnou hodnotu a tonizační účinky získala kokosová šťáva díky obsahu aminokyselin, vitamínů a minerálů. Ale tím užitečné vlastnosti kokosové šťávy nekončí. Vědci zjistili, že po fermentaci je totiž schopna zachovat čerstvost přírodní kosmetiky. Tento přírodní ochranný prostředek získaný fermentací kokosové šťávy bakteriemi mléčného kvašení Lactobacillus zajišťuje spolehlivou ochranu kosmetických prostředků před růstem kvasinek a plísní. Silné antimikrobiální vlastnosti jsou založeny na kombinaci triglyceridů kyseliny laurové obsažených v kokosu a laktobacilů, které produkují zvláštní látky potlačující růst mikroorganismů. Navíc, jako kosmetická přísada, fermentovaná kokosová šťáva zvlhčuje, normalizuje, vyživuje pokožku a nasycuje ji užitečnými stopovými prvky. Je ideální pro citlivou pleť se sklonem k podráždění, protože její jemné složení nesuší ani nedráždí pokožku.
  • by-cosmetics Vegetable GlycerinVegetable Glycerin (Rostlinný glycerin): Rostlinný glycerin se získává z kokosového oleje a nemá nic společného s glycerinem vyrobeným syntetickou cestou. Hypoalergenní, s dobrou pronikavou schopností a velmi důležitou schopností přitahovat vodu zvenčí i při relativně nízké vlhkosti. Používá se ke zvýšení potenciálu hydratačních složek a ke zlepšení penetrace účinných látek do hlubších vrstev pokožky.
  • by-cosmetics SoapwortSaponaria Officinalis Leaf Extract (Mydlice lékařská): Co uděláte, když Vám dojde šampon, mýdlo či prací prášek? Nejjednodušší řešení je dojít si do obchodu a koupit si jeden z desítek ne-li stovek nabízených produktů. A jak v těchto případech postupovaly naše pra-pra-babičky? Jak si počínaly s každodenním praním a osobní hygienou? Jejich zachráncem byla rostlina s názvem „mydlice lékařská“, kterou lze nalézt téměř na celém území Evropy. Latinský název této nenáročné trvalky, Saponaria Officinalis, vychází ze slova „sapo“, což v překladu znamená „mýdlo“. Už ve středověku sloužil odvar z kořenu mydlice jako prostředek pro péči o tělo a vlasy a též jako přípravek na praní zvlášť drahých výrobků z hedvábí a jiných jemných látek. Mydlice obsahuje triterpenové saponiny, které podporují pěnění a mají antioxidační, protivirové, protiplísňové a antibakteriální vlastnosti. V přírodní kosmetice působí výtažek z mydlice jako povrchově aktivní látka s mocným, ale velmi jemným působením. Jemně odstraňuje nečistoty, vytváří bohatou pěnu, omlazuje pokožku, obnovuje její ochrannou funkci, zlepšuje barvu pleti, dodává jí svěžest a hedvábnost, zlepšuje epidermální mikrocirkulaci, a snižuje pravděpodobnost alergické reakce. Jako složka šamponů stimuluje mydlice růst vlasů, dodává jim objem a usnadňuje jejich úpravu. Mydlice lékařská je univerzální a vhodná pro všechny typy pokožky a vlasů. Poskytne optimální péči a hydrataci pro normální pleť. V případě suché a podrážděné pokožky odstraní zarudnutí a svědění, zjemní, zklidní a dodá pocit komfortu. Účinné, ale šetrné čištění v kombinaci s uklidňujícími a protizánětlivými účinky má příznivý vliv na rychle se mastící pokožku a vlasy, pomáhá v boji proti akné a různým kožním onemocněním.
  • by-cosmetics CoconutSucrose Cocoate (Kokoát Sacharózy): Kokoát sacharózy je polysacharid, který je derivátem esteru sacharózy a mastných kyselin kokosového oleje. Získává se z přírodního cukru (nejčastěji z třtinového nebo řepného) a kokosového oleje. Tato látka se uplatnila v „zelené“ kosmetice díky jejímu delikátnímu působení. Jako součást vlasové kosmetiky působí kokoát sacharózy jako kondicionér, podporuje snadné rozčesávání vlasů, dodává vlasům lesk a snižuje elektrostatický náboj. V krémech, pleťových vodách a čistících pěnách zabraňuje suchosti a olupování pokožky, a zklidňuje a zmírňuje svědění. Hydratační účinky jsou dosaženy díky schopnosti polysacharidů slučovat se s vodou. Na povrchu pokožky nebo vlasů vytváří neviditelný film s vyšší schopností zadržovat vodu. Jako pomocná látka působí kokoát sacharózy jako emulgátor a stabilizátor, přispívá k smíchávání olejové složky s vodou a zabraňuje tím rozvrstvení emulze. Dále podporuje tvorbu bohaté, měkké a jemné pěny a zvyšuje viskozitu kosmetických prostředků. Jako přírodní změkčovadlo a přetučňovací přísada zaručuje rychlé obnovení kožní bariéry, brání vyplavování důležitých lipidů, dodává pokožce a vlasům upravený vzhled, hebkost, pružnost a hedvábnost. Plně biologicky rozložitelný výrobek.
  • by-cosmetics CoconutCoco-Caprylate (Kok -kaprylát): Koko kaprylát je přírodní změkčovadlo a ideální složka pro „zelenou“ kosmetiku bez obsahu škodlivých syntetických silikonů. Změkčovadla jsou látky podobné tukům (přírodní oleje a tuky, mastné alkoholy, vosky, složité estery), díky nímž se kosmetický přípraveklépe nanáší, rychle se vstřebává a zanechává příjemný pocit hladké a sametově pokožky. Je velmi důležité, aby se při výrobě kosmetiky používaly výhradně složky rostlinného původu, jinak existuje vysoké riziko podráždění, olupování pokožky, výskytu komedonů a alergické reakce. Koko kaprylát je produkt získávaný z kokosového oleje,který je ekologicky čistý a bezpečný pro lidské zdraví. Jsou v něm obsaženy užitečné mastné kyseliny které změkčují, vyživují a zvlhčují pokožku a vlasy, aniž by je zatěžovaly a zanechávaly mastný pocit. Ve složení šampónů, krémů, pleťových toniků a dekorativních kosmetických přípravků působí koko kaprylát jako kondicionér, dodává pokožce upravený vzhled, a vlasům hedvábnost a lesk. Vytváří na jejich povrchu neviditelnou ochrannou bariéru, která zabraňuje odpařování vody. Současně je koko kaprylát biokompatibilní s kožními lipidy, neucpává póry a nenarušuje přirozený metabolismus kyslíku.
  • by-cosmetics SorbitolSorbitol: Mnozí vědí, že sorbitol se používá v dietních nápojích a potravinách jako zdravá alternativa cukru. Tato látka je aktivně používánai při výrobě kosmetiky, zejména vlasových šamponů a kondicionérů, krémů, vody po holení, zubní pasty a mýdla. Sorbitol, také známý jako glucitol, je přírodní látka, která se vyskytuje v škrobnatém ovoci a bobulovinách: jeřabinách, švestkách, jablkách, hruškách, broskvích a v některých druzích mořských řas. Nejčastějšími přírodními zdroji pro výrobu sorbitolu jsou kukuřice nebo maniok. Dle svého chemického složení je sorbitol alkoholickým cukrem. Jednou z nejzajímavějších vlastností sorbitolu je schopnost poutat vodu z okolního prostředí. Sorbitol vlastně zadržuje vodu na povrchu pokožky a pomáhá jí zachovat své vlastní hydratační rezervy. Obzvlášť účinně působí sorbitol ve spojení s dalšími zvlhčujícími přísadami. Navíc zabraňuje předčasnému tvrdnutí a vysušení kosmetických přípravků. Sorbitol změkčuje a hydratuje pokožku, odstraňuje olupování a zabraňuje zánětu. Jako složka šamponu pečuje o jemné a poškozené vlasy, zlepšuje jejich stav, navrací lesk a je výborným kondicionérem. Sorbitol může působit též jako přírodní zahušťovadlo, emulgátor a stabilizátor pro zlepšení textury kosmetických výrobků, dodává jim měkkost, sametovost a příjemnou nasládlou vůni.
  • by-cosmetics GuarGuar Hydroxypropyltrimonium Chloride: Po mnoho tisíc let pěstují v Indii a Pákistánu jednoletou rostlinu z rodu luštěnin známou po celém světě jako Guar. Od pradávna sloužily plody guaru jako potravina kvůli jejich vysoké nutriční hodnotě. V moderním průmyslu je tato rostlina cennější jako zdroj guarové gumy. Získává se z vnitřní části semen jednoduchým mechanickým mělněním bez použití jakýchkoli chemických postupů. Podle své struktury patří guarová guma k polysacharidům a klíčovou roli v jejím složení hrají galaktomanany, látky, které při styku s vodou tvoří hustý, viskózní gel. Tyto gely se v kosmetickém a potravinářském průmyslu nazývají hydrokoloidy a pokud jsou správně používány, jsou naprosto bezpečné pro lidské zdraví. V kosmetických přípravcích působí guarová guma jako stabilizátor, zahušťovadlo a koemulgátor. Při výrobě emulzí pomáhá mísit a stabilizovat vodní a olejovou fázi, dodává přípravkům jemnou krémovou strukturu, reguluje viskozitu, a má jemné konzervační vlastnosti. V krémech a pleťových vodách dokonale čistí, zvlhčuje a zjemňuje pokožku a vytváří tenký ochranný film na jejím povrchu. Kvůli tomu dochází k poklesu množství odpařené vody, pokožka vypadá dokonale upravená a hedvábná. Ve vlasových šamponech a kondicionérech chrání svrchní vrstvu pokožky před agresivním působením povrchově aktivních látek a zabraňuje vymytí organických lipidů. Guarová guma vystupuje jako antistatické a pěnivé činidlo a přírodní kondicionér, dodává vlasům hladkost a objem, usnadňuje rozčesávání a úpravu. Guar hydroxypropyltrimoniumchlorid (nebo GHPT) je derivát guarové gumy se stejnými příznivými vlastnostmi. Je to bezpečná, ekologicky čistá a biologicky rozložitelná látka zcela přírodního původu.
  • by-cosmetics Kaffir LimeCitrus Hystrix Leaf Oil (Limetkové listy): Limetkové listy jsou v jihovýchodní Asii beze sporu lídrem mezi citrusy. Jejich aroma doplňuje a zdokonaluje chuť pokrmů. Citrusová, neobvykle svěží a výrazná vůně má prospěšný tonizační účinek na psychoemocionální sféru našeho zdraví. Tento vonný „domácí lékař“ je vynikajícím antiseptickým a antioxidačním prostředkem, a to díky přítomnosti vysoce hodnotných biologicky aktivních látek. Vyrovnává pokožku a napíná póry, má bělící účinky, odstraňuje příznaky stárnutía pigmentaci. Prospěšné vlastnosti limetkových listů jsou tak početné, že mohou snadno soutěžit s léky z oficiální medicíny.
  • by-cosmetics BergamotCitrus Bergamia Peel Oil Expressed (Bergamot): Vůně éterického oleje z bergamotu zlepšuje náladu, koncentraci a podle esoterických učení zesiluje auru a tím zvyšuje kreativitu a představivost. Však nejen aura začíná svítit jasněji, Vaše pleť se také stává zářivější a krásnější. Aktivní složky oleje zvyšují pružnost pleti, tonizují a zastavují zánětlivé procesy. Pravidelné použití kosmetických přípravků s obsahem bergamotového oleje normalizuje produkci kožního mazu a aktivně bojuje s různými dermatologickými onemocněními.
  • by-cosmetics Clove BudEugenia Caryophyllus Bud Oil (Hřebíčkový olej): Každý gurmán ví, že pokrmy východní i západní kuchyně jsou bez hřebíčku naprosto nemyslitelné. Pokožka má ráda hřebíček kvůli obsahu eugenolu, látky s výraznými antifungálními, analgetickými, antiparazitárními, antioxidačními a dezinfekčními vlastnostmi. Hřebíček je bohatý na mangan, který stimuluje metabolismus a aktivuje enzymy, dále obsahuje vápník, hořčík, fosfor, draslík, sodík, vitamíny A, B, C a omega-3 mastné kyseliny. Díky svým antibakteriálním vlastnostem léčí akné a dermatitidy, odstraňuje kožní záněty a dezinfikuje rány. Vůně hřebíčkového oleje příznivě působí na nervový systém, zmírňuje bolesti hlavy a uklidňuje při stresu a neurózách.
  • by-cosmetics MenthaMentha Piperita Oil (Máta rolní): Čerstvá, šťavnatá nať máty je tak často používána při vaření, že se na ni začalo zapomínat jako na léčivou rostlinu. Nicméně je stále jedním z nejúčinnějších uklidňujících a relaxačních prostředků, který má mimo jiné tonizující a osvěžující účinky. Jedná se o jednu z nejstarších rostlin, která byla široce používána jak ve východní, tak v západní medicíně. Sušené stonky máty byly nalezeny již v hrobkách egyptských faraonů. Před více než dvěma tisíci lety byla máta považována za hlavní lék na normalizaci trávení. Přednosti této rostliny v surovém stavu plně vynikají v esenciálním oleji z máty, který má antiseptické, protizánětlivé a baktericidní vlastnosti. Pomáhá normalizovat tvorbu kožního mazu, zužuje póry, a proto se používá k léčbě akné. Vynikající osvěžující a tonizující účinky přináší mátový olej pro vadnoucí, ochablou, vyhaslou a unavenou pleť. Jeho použití přispívá k odstranění popraskaných žilek na tváři (kuperózy). Pomáhá udržovat rovnováhu tekutin, čímž zabraňuje dalšímu vadnutí pleti a tvorbě vrásek.
  • by-cosmetics GingerZingiber Officinale Root Oil (Zázvor): Zázvorové sušenky, zázvorová omáčka, zázvorový čaj. Pokrmy, jež obsahují tento zázračný kořen, vyvolávají zdravou chuť k jídlu a osvěžují mysl. Jeho nasládle hořká vůně obaluje teplem a zahřívá během chladných zimních večerů. Mnohem důležitější však je, že zázvorový olej účinně čistí pokožku, eliminuje zánět, zvyšuje tonus, čistí a zužuje póry, hojí rány a hematomy. Zrychluje regeneraci buněk a pomáhá zapomenout na „pomerančovou kůži“. Vůně zázvoru zahřívá, působí proti lhostejnosti a zahání apatie.
  • by-cosmetics MentholMenthol: Kolik lahodných věcí s touto chladivou chutí jsme ochutnali v dětství! Mentolové bonbony, perníky, sirupy... Charakteristické mentolové aroma nejen tonizuje a osvěžuje, ale má antiseptické, protizánětlivé a anestetické účinky. Mentol je podstatnou složkou éterického oleje vyrobeného z listů máty peprné. Průhledné krystaly mentolu jsou široce používány v potravinářském průmyslu, farmakologii a kosmetologii. Mentol získaný z přírodních surovin zlepšuje krevní oběh, působí relaxačně na svaly a cévy, podporuje odvod toxinů, snižuje svědění, podráždění a alergické reakce. Jako součást kosmetických přípravků pro péči o pokožku a vlasy snižuje mentol aktivitu mazových žláz, stahuje póry, normalizuje výživu vlasových folikulů, dává pocit svěžesti, snižuje otoky kolem očí, odstraňuje stres, a zmírňuje následky slunečních popálenin. Kouzelný mentol zklidní mastnou pokožku náchylnou k zánětům a navrátí zralé pleti tóna jas.
  • by-cosmetics Potassium SorbatePotassium Sorbate (Sorban Draselný): Sorban draselný je neškodná konzervační látka rostlinného původu často používaná v kosmetickém a potravinářském průmyslu. Tato látka byla objevena v polovině 19. století. V přírodě se vyskytuje v jeřabinách. Z chemického hlediska je draselnou soli kyseliny sorbové, která není toxická ani při požití. V těle se tato kyselina, stejně jako všechny polynenasycené mastné kyseliny, jednoduše rozkládá na vodu a oxid uhličitý. Díky schopnosti účinně bojovat s aerofilními bakteriemi, plísněmi, kvasinkami a dalšími patogenními mikroorganismy se sorban draselný stal nepostradatelnou složkou pro celou řadu kosmetických přípravků: krémy, pleťové vody, toniky, dekorativní kosmetiku, vlasové šampony a kondicionéry. Kromě toho má tato složka zvlhčující a zvláčňující vlastnosti, a její použití v malých dávkách pozitivně ovlivňuje všechny typy pleti. Sorban draselný není alergenem a je schválen pro použití ve většině zemí světa, zejména v Evropské unii, USA, Austrálii a na Novém Zélandu.

  • Skladujte při pokojové teplotě, mimo přímé sluneční záření. Doba použitelnosti – 1 roky od data výroby.

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím

×

Банк: BCA
Счет IDR: 1350439966
Счет USD: 1356611111
Компания: PT Bali Ytka
Адрес банка: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Account IDR: 1350439966
Account USD: 1356611111
Company: PT Bali Ytka
Address: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Bank: BCA
Rekening IDR: 1350439966
Rekening USD: 1356611111
Erusahaan: PT Bali Ytka
Alamat bank: Jl. Raya Ubud No 10X, Ubud, Gianyar, Bali, Indonesia
SWIFT CODE: CENAIDJA
BRANCH CODE: 0135
BRANCH CLEARING: 014-0449

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací Rozumím